måndag 24 november 2008

Överraskande Väder

Lagom till vi skulle gå hem från jobbet idag hörde vi att det började regna och åska ganska ordentligt så vi stannade kvar ett tag. Efter en timme fick vi nog och fixade skjuts av en av kollegorna.

Vägen utanför jobbet

När vi kom ut blev vi ganska överraskade av att det låg 15cm hagel på marken och fortfarande öste ner. Vi försökte åka iväg i bilen men eftersom man måste upp för en ganska brant backe för att komma ut till vägen gick inte det så bra. Vi lämnade vår kollega och bestämde oss istället för att gå hem som vanligt. På vägen utanför stod en lång rad med bilar och motorcyklar som satt fast i en uppförsbacke.

Vid golfbanan

Trots att man fick genomblöta skor så var det iaf ganska underhållande att se fransmännen putta på sina bilar. Kollade på tv4:as webbkamera i Göteborg tidigare idag och såg att det kommit en del snö. Hade inte riktigt räknat med att det skulle kunna bli värre här.

3 kommentarer:

Dr. Jollan sa...

Najs! det är ju bara att plocka fram skidorna!

Johan sa...

Kolla in det här: http://hakanyerlikaya.com/2008/11/24/antibes_te-dolu-yagisi-l_orage-de-grele-a-antibes-storm-of-hail-in-antibes-2008/

Tydligen ska det ha kommit snö i Sophia en gång innan under detta årtusendet men såna här mängder har det inte varit på väldigt länge. Dessutom att det tar sig ner till Antibes är en sensation.

Johan sa...

1974 var det snö i Antibes senast har jag fått reda på nu.