torsdag 18 december 2008

Buss-, kaffestrejk

I helgen var det tydligen busstrejk, bussen som jag tänkte ta till carrefour för att handla kom inte. Däremot kom det en annan buss efter en timme som sa att min buss var på strejk. Istället fick jag ta cykeln som visserligen gick fortare än vad bussen brukar vara men man får inte plats med så mycket och är inte lika kul när det regnar.

Idag kom kaffemaskinen tillbaka till jobbet efter att ha varit på reparation i nästan tre månader. Det första som händer när chefen ska testa den är att stömmen går i hela huset. Efter det visar det sig att datorn som styr larmet inte fungerar längre och dörren till kontoret inte går att öppna som vanligt. Man kan ju undra vad den som "reparerade" kaffemaskinen gjort med den i tre månader för att lyckas med detta. För att vara säker på att det var fel på den testade chefen den även i det andra huset, och jo strömmen gick där också..

2 kommentarer:

Johan sa...

Franskt!

Klas vill att du postar lite mer bilder på regnväder, för han tror inte riktigt på att det är så dåligt väder som det har varit.

Dr. Jollan sa...

hahaha fasen vad kul med strömmen. åker du hem över jul?